Артикул: 178
Вид | порошок |
---|---|
Формула | C12H18O9 |
Цвет | белый, золотисто-желтый, светло-желтый |
Функциональность | загуститель, пищевая добавка |
Агар, або агар-агар, являє собою екстракт червоних водоростей, який часто використовується для стабілізації емульсій або піни, а також для загущення або гелеутворення рідин. Агар містить два полісахариди — агарозу (агаран) і агаропектин.
Агар представлений у вигляді грубого або дрібного порошку. Він може бути слабким жовтувато-помаранчевим, від жовтувато-сірого до блідо-жовтого або безбарвним. Вологий агар твердий, в сухому вигляді — він крихкий.
Агар-агар розчиняється на холоді, але розчинний в киплячій воді. При кип’ятінні агар стає рідким, а при охолодженні утворює прозору гелевидну речовину. Температура плавлення агару становить 85-95 °C (185-203 °F), а температура гелеутворення (при охолодженні) становить 30-40 °C (86-104 °F).
Агар — дивовижний кулінарний інгредієнт. Це згущувач для супів, фруктових консервів, морозива, соусів, десертів на основі желе, заварного крему, пудингів та інших смачних страв. Агар легко згущує більшість рідин, і гелі можуть бути від м’яких до твердих, в залежності від використовуваної кількості. Він також відмінно підходить для утворення густої піни, особливо при використанні разом з сифоном для збивання. Якщо змішати агаровий гель, він утворює густий рідкий гель, який ідеально підходить для соусів.
Він також використовується в пивоварінні як освітлювач.
Одне з поширених не кулінарних застосувань агару — в наукових цілях в лабораторіях для забезпечення живильного середовища для організмів в чашці Петрі. У невеликих кількостях цей натуральний інгредієнт додають в пластилін для маленьких дітей. Він також використовується в якості відтискного матеріалу в стоматології. Через високий вміст клітковини в агарі його також можна знайти в проносних і пригнічують апетит засобах.
Агар слід зберігати в прохолодному, сухому місці. Контейнери з цього матеріалу можуть бути небезпечними, коли вони порожні, оскільки в них залишаються залишки продукту (пил, тверді частки).
Ви можете купити агар-агар харчовий оптом і в роздріб в Україні з наших складів в містах Київ, Харків, Дніпро, Одеса і Львів.
Зв’яжіться з нашими менеджерами за телефонами:
+38 (068) 671-90-70 (Viber)
+38 (095) 671-90-70
+38 (063) 671-90-70
+38 (044) 338-38-56
і отримаєте детальну інформацію щодо наявності, ціни агар-агару харчового і супутніх компонентів.
Наші менеджери проконсультують Вас і допоможуть придбати агар-агар харчовий, а також організувати доставку в Ваше місто.
Детальну інформацію Ви так само зможете отримати на нашому сайті tdchem.com.ua або задати питання на електронну пошту sales@tdchem.com.ua.
Доставка замовлень по Україні здійснюється службами доставки і власним транспортом.
Ви можете купити агар-агар харчовий оптом і в роздріб в Україні з наших складів в містах Київ, Харків, Дніпро, Одеса і Львів.
Зв’яжіться з нашими менеджерами за телефонами:
+38 (068) 671-90-70 (Viber)
+38 (095) 671-90-70
+38 (063) 671-90-70
+38 (044) 338-38-56
і отримаєте детальну інформацію щодо наявності, ціни агар-агару харчового і супутніх компонентів.
Наші менеджери проконсультують Вас і допоможуть придбати агар-агар харчовий, а також організувати доставку в Ваше місто.
Детальну інформацію Ви так само зможете отримати на нашому сайті tdchem.com.ua або задати питання на електронну пошту sales@tdchem.com.ua.
Доставка замовлень по Україні здійснюється службами доставки і власним транспортом.
И мы ответим на все интересующие Вас вопросы
И мы ответим на все интересующие Вас вопросы
Наши менеджеры свяжутся с Вами в ближайшее время
Отзывы
Отзывов пока нет.