Артикул: 191
Вид | вязкая жидкость |
---|---|
Формула | C3H6O3 |
Цвет | бледно-желтый, желтоватый, прозрачный |
Функциональность | Кислота, консервант, пищевая добавка |
Молочна кислота, також називають α-гідроксіпропіоновою кислотою, або 2-гідроксіпропановою кислотою, органічна сполука, що належить до сімейства карбонових кислот, присутня в деяких соках рослин, в крові і м’язах тварин, а також в ґрунті. Це найпоширеніший кислий компонент кисломолочних продуктів, таких як кисле молоко, сир і пахта.
Молочна кислота, вперше виділена в 1780 році шведським хіміком Карлом Вільгельмом Шееле, утворюється шляхом ферментації патоки, крохмалю або сироватки в присутності лужних речовин, таких як вапно або карбонат кальцію; вона доступна у вигляді водних розчинів різної концентрації, зазвичай 22-85 відсотків, і ступеня чистоти.
Чиста молочна кислота являє собою безбарвну кристалічну речовину, плавиться при 18 °C (64 °F); вона швидко вбирає вологу з атмосфери.
Молочна кислота використовується для дублення шкіри і фарбування вовни; в якості ароматизатора і консерванту в плавлених сирах, заправках для салатів, соліннях і газованих напоях; і як сировина або каталізатор у багатьох хімічних процесах.
Молочна кислота використовується в якості зволожуючого засобу в деяких косметичних засобах і в якості протрави, хімічної речовини, яка допомагає тканинам вбирати барвники в текстильних виробах.
Вона також використовується при приготуванні солінь і квашеної капусти, продуктів, для яких бажаний кислий смак.
Молочна кислота використовується в молочній промисловості не тільки для виробництва йогурту, але і для виробництва сиру.
Молочна кислота відіграє важливу роль у фармацевтичній промисловості в якості вихідного матеріалу для інших речовин і використовується при виробництві лаків і фарб.
Родинне з’єднання, яке виробляється з молочної кислоти, являє собою стеароїл-2-лактилат кальцію, який використовується в якості харчового консерванту.
Подразнює слизові і шкірні покриви людини, слід також уникати попадання всередину організму. При роботі з молочною кислотою необхідно використовувати засоби захисту.
Для збереження властивостей молочну кислоту необхідно зберігати в сухому добре вентильованому складі, подалі від сонця і джерел обігріву / вогню.
Ви можете купити молочну кислоту оптом і в роздріб в Україні з наших складів в містах Київ, Харків, Дніпро, Одеса і Львів.
Зв’яжіться з нашими менеджерами за телефонами:
+38 (068) 671-90-70 (Viber)
+38 (095) 671-90-70
+38 (063) 671-90-70
+38 (044) 338-38-56
і отримаєте детальну інформацію щодо наявності, ціни молочної кислоти і супутніх компонентів.
Наші менеджери проконсультують Вас і допоможуть придбати молочну кислоту, а також організувати доставку у Ваше місто.
Детальну інформацію Ви так само зможете отримати на нашому сайті tdchem.com.ua або задати питання на електронну пошту sales@tdchem.com.ua.
Доставка замовлень по Україні здійснюється службами доставки і власним транспортом.
Ви можете купити молочну кислоту оптом і в роздріб в Україні з наших складів в містах Київ, Харків, Дніпро, Одеса і Львів.
Зв’яжіться з нашими менеджерами за телефонами:
+38 (068) 671-90-70 (Viber)
+38 (095) 671-90-70
+38 (063) 671-90-70
+38 (044) 338-38-56
і отримаєте детальну інформацію щодо наявності, ціни молочної кислоти і супутніх компонентів.
Наші менеджери проконсультують Вас і допоможуть придбати молочну кислоту, а також організувати доставку у Ваше місто.
Детальну інформацію Ви так само зможете отримати на нашому сайті tdchem.com.ua або задати питання на електронну пошту sales@tdchem.com.ua.
Доставка замовлень по Україні здійснюється службами доставки і власним транспортом.
И мы ответим на все интересующие Вас вопросы
И мы ответим на все интересующие Вас вопросы
Наши менеджеры свяжутся с Вами в ближайшее время
Отзывы
Отзывов пока нет.